През 2014 г.  полет MH370 на Malaysia Airlines се изгуби

...
През 2014 г.  полет MH370 на Malaysia Airlines се изгуби
Коментари Харесай

Netflix пуска филм за полет MH370 и мистериозното изчезване на един самолет

През 2014 г.  полет MH370 на Malaysia Airlines се изгуби от радарите, откакто самолетът излетя от Куала Лумпур за интернационалното летище Beijing Capital в Китай. На борда имаше 227 пасажери и 12 членове на екипажа, а машината мистериозно изчезна над Южнокитайско море.

Въпреки че в акцията по издирването на самолета се включиха множество страни, не бяха открити нито следи, нито останки, нито оживели. Дори и през днешния ден, девет години по-късно, никой не може да изясни по какъв начин и къде е липсващ самолетът. И така възниква въпросът:  Какво в действителност се случи с полет 370 на Malaysia Airlines?

Е, Netflix се пробва да даде отговори с новия си документален филм, озаглавен „  MH370: Самолетът, който изчезна  “. 

„ Някой знае отговора – въпросът е кой “ , се споделя в филмовия откъс на документалния филм, който също включва членове на фамилиите, учени и проверяващи публицисти, които се пробват да разкрият мистерията.



Каква е историята зад изгубването на полет MH370?

MH370: The Plane That Disappeared, режисиран от Луиз Малкинсън, ще се опита да отговори на най-големите въпроси към изгубването на злощастния полет през 2014 година Тъй като доста въпроси остават без отговор даже девет години след случая, има доста спорни теории и конспирации. Документалният филм на Netflix ще опише за тези теории, ще задава значими въпроси, ще дава разумни тълкувания на последователността от събития и най-важното... ще покаже гледната точка на членовете на фамилиите, наранени от нещастието.

„ MH370: Самолетът, който изчезна “: Защо би трябвало да го гледате и по кое време ще бъде премиерата му?

Както бе упоменато нагоре, може би най-важният аспект на документалния филм е обвързван с въпросите, повдигнати от членовете на фамилиите на жертвите. Филмът също по този начин ще отрази мнението на държавното управление и даже включва изявление с Джеф Уайз, теоретичен публицист и създател на The Plane That Wasn't There: Why We Haven't Found MH370 .

Документалният филм ще бъде пуснат в Netflix на 8 март 2023 г. 
Netflix наема стюардеса за 385 000 $ годишно, до момента в който уволнява стотици хора
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР